петък, 15 август 2014 г.

Речник на рубладжията. Любими думи и изрази.

Европедераст - В рубаджийския фолклор това е класовия и идеологически враг на всеки евразийски русофил-"патриот". Използва се като обща обида за всеки гражданин на ЕС, който е против диктатурата от източен тип и споделя европейските демократични ценности, които според рубладжиите са еквивалент на педерастията. А тя от своя страна тя е причината за всички злини по света и най-вече за лошите неща, които се случват в живота на всеки рубладжия.

Либераст - Синоним на европедераст, но се изпозлва като по-общо (глобално) понятие и не се ограничава и отъждествява само по географски признак с гражданите на Европейския съюз. 

Колонизатор - Всяка западна компания, която развива стопанска дейност на територията на България и не е зависима (колонизирана) от Русия.

Соросоид - Особен вид дразнител за рубладжиите, който проявява активна гражданска позиция и участва в мероприятия, подкопаващи устоите комунизЪма и социализЪма в България. Всеки правоверен рубладжия дълбоко вярва, че Джордж Сорос плаща ежедневно милиони долари на хиляди активисти по света, чиято единствена цел е да тормозят режима в KLETA MAJKA България и KLETA MAJKA Русия.

Седераст - Във батакаджийския (разбирай този на ПП "Атака") фолклор това е полудемонично същество -член или симпатизант на СДС и настоящите наследници на някогашното СДС (СДС, ДСБ, Реформаторски блок). Като бивш седераст Долен Сидеров има преки впечатления от бита на тези антикомунистически индивиди и ги громи по всички фронтове.

Талмудически кръг - Широк, конспиративен съюз на заговорници, които целят унищожаването на KELTA MAJKA България. Конспиративно сдружение на европедерасти, евроаталнтици, седерасти, либерасти, соросоиди, колонизатори и др.

Еврогейски съюз - Основното име прозвище, което рубладжиите използват за Европейския съюз. Обожават да "просвещават" "заспалите хора" за това колко "лош" е този съюз и колко прекрасна алтернатива има (Евразийския съюз на Русия). Основната вина на този съюз е че толерира гейовете, които са в основата на всеки вселенски заговор и причина за нещастията и бедността на средностатистическия рубладжия-носталгик по соц-а.

Няма коментари:

Публикуване на коментар