петък, 31 януари 2014 г.

Фидосова се прости с всички постове в ГЕРБ

За освобождаването на Искра Фидосова от поста областен координатор на ГЕРБ в Монтана, Борисов каза: Имам много забележки, които съм си казал на хората.
Димитранка Каменова е новият областен координатор на ГЕРБ Монтана, обяви лидерът на ГЕРБ на среща с местната структура на партията, предаде “Фокус”.

"Срещнахме се с организацията, с кметoвете, разговаряхме по различни партийни теми, които са си наша работа. Отдавна трябваше да се направи тази смяна тук“, сподели Бойко Борисов.

Той смятал, че е направена, защото още преди шест месеца бил казал да се направи, но се оказало преди няколко дни, че не е направена.

Дойдох лично да я направя, така че госпожа Каменова, кметът на Берковица, е областният ни ръководител за Монтана", каза Бойко Борисов.

На въпрос - защо не е станало, той каза: "Питайте Местан, защото той знае разговорите ми и ще ви каже откъде е разбрал. Ще го оставя в тайна, за да ви подскаже Местан", каза Борисов.

"Това, което госпожа Фидосова с разни тефтерчета и поведения ни нанесе на партията, не бих могъл да го понеса повече. Тя работеше много, но пасивите, които ни донесе, са повече отколкото заслужаваше партията", каза още Бойко Борисов.

Той пожелал успех на госпожа Фидосова в частния бизнес. А оттук-нататък партията ще бъде представена в областта от кмета на Берковица.

"Ще отговаря за цялата област, госпожа Каменова, сериозна жена, има нашето доверие“, добави Борисов.

На въпрос - госпожа Фидосова остава ли член на ГЕРБ, Бойко Борисов заяви, че това е нейна работа – дали ще остане член на ГЕРБ, или ще напусне.

Той се надявал да остане, но това си е нейно право. В ръководството няма да бъде, нито на областната, нито на градската организация, каза Борисов. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар